Krstarenje : Kvarnerski zaliv / Opatija > Zadar

Code: jul / avg
7 DAYS - 7 NIGHTS
Category:
  • premium 1
  • Puno jedro krstarica delux 2
  • Puno jedro krstarica delux 8
  • Puno jedro krstarica delux 9
  • Puno jedro krstarica premium 3
  • Puno jedro krstarica delux 5
  • Puno jedro krstarica delux 18
OPATIJA – KRK – RAB – ZADAR – MOLAT
OLIB – (Ilovik) LOŠINJ – CRES – OPATIJA

CENOVNIK : krstarenje Kvarner / RUTA

VRSTA BRODA / KABINETIP NAJMAapril i oktobarmaj17-30. septembar3-17. septembarjun i od 14. avgustajul i do 14. avgusta
PREMIUM SUPERIOR NA PALUBIkabina650€820€890€995€1065€1105€
PREMIUM SUPERIOR DONJA PALUBAkabina620€775€815€925€995€1025€
PREMIUM NA PALUBIkabina650€715€775€865€925€960€
PREMIUM DONJA PALUBAkabina620€675€710€805€865€890€
TRADITIONAL ENSUITE NA PALUBIkabina455€510€580€670€720€750€
TRADITIONAL ENSUITE DONJA PALUBAkabina425€480€510€615€670€700€
TRADITIONAL NA PALUBIkabina395€435€500€530€570€610€
TRADITIONAL DONJA PALUBAkabina370€415€455€480€520€555€

Motorna jahta DELUX –Deluxe brodovi su moderni i najsavremeniji brodovi dužine 42 do 47 metara. Prostrana sunčana paluba uključuje hidromasažnu kadu i ležaljke za sunčanje, kako bi uživali u predivnim prizorima Jadrana. Deluxe brodovi imaju prostrane, raskošno dizajnirane, klimatizirane kabine s privatnim kupatilom s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, sefom, toaletnim potrepštinama, fenom za kosu, ormarićem i ormarom za garderobu. Kabine su veličine od 12 do 17 m2. Uključene usluge: Prevoz iz/do aerodroma, buffet doručak i ručak u četiri ganga, piće uz ručak, kapetanska večera uz živu muziku, dodatna večera u tradicionalnom primorskoj sredini, razgledanje znamenitosti, vodič za razgledanje, različite ulaznice, razne degustacije, boravišne i lučke takse,usluga nošenja prtljage, svakodnevno spremanje kabine, čaj i kafa tokom celog dana, 1lit vode po osobi dnevno.

Motorna PREMIUM – Premium brodovi čeličnih trupova sa modernim tradicionalnim izgledom nude smještaj u klimatizovanim, prostranim privatnim kabinama s bračnim ili dva odvojena kreveta, fenom za kosu i sefom. Brodovi su dužine od 29 do 35 m, a kabine su veličine 8 do 14 m2. Uključene usluge: Buffet doručak, ručak od 3 ganga, kapetanska večera, svakodnevno spremanje kabine, sredinom nedelje čisti set peškira i posteljine, usluga nošenja prtljage, degustacija maslinovog ulja i vina na brodu, popodnevni čaj i kafa, litra vode po osobi dnevno. Obilasci gradova Zadra i Raba, degustacija Rapske torte. Besplatan Wi-Fi.

Motorna jahta TRADITIONAL – Drveni brodovi, kabine s privatnim tušem / WC-om, većinom kreveti na sprat, klimatizovan salon. Uključene usluge: Kontinentalni doručak, ručak u 3 ganga, litra vode po osobi dnevno. Besplatan Wi-Fi.

 

TIP NAJMA:

najam kabine se odnosi na bukiranje kabine za 2 osobe u definisanom terminu.

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

U CENU UKLJUČENO:
– 7 noćenja na brodu na bazi polupansiona u odabranoj kategoriji
– usluge profesionalnog skipera, dobrog poznavaoca lokaliteta
– posteljina i peškiri
– utrošeno gorivo tokom plovidbe
– završno čišćenje broda
– lučke takse
– vanbrodski čamac

U CENU NIJE UKLJUČENO:
– prevoz do mesta isplovljavanja i nazad: cca 60€ po osobi
– lučke takse : 40€ za tradicional i premium brodove
– međunarodno zdravstveno osiguranje : cca 10€
– kapetanska večera: 25€ mogućnost ribljeg ili mesnog menija pripremljeno na poseban način za tradicional i premium brodove
– deca mlađa od 10 godina– 50%
– odrasla osoba na trećem ležaju u trokrevetnoj kabini – 30%

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

NAČIN REZERVACIJE I PLAĆANJA
– Rezervacija: 150€ sklapanje Ugovora, tj. u roku od 3 radna dana od popunjavanja prijave – elektronskog Ugovora.
– Uplata druge rate u visini od 150€ ne kasnije od 45 dana pre datuma polaska, uplata ostatka aranžmana ne kasnije od 30 dana pre datuma polaska
– Mogućnost plaćanja na odložene rate čekovima građana ili putem administrativne zabrane i to 2 odložene mesečne rate od po 75€
– Uplate se vrše na tekući račun turističke agencije Bon Voyage, Narodnog fronta 10, 21000 Novi Sad, po srednjem kursu NBS.
– Broj tekućeg računa u NLB banci 310-159- 27, poziv na broj je broj Vašeg ugovora

NAPOMENE
– Kapetan zadržava pravo promjene rute u slučaju loših vremenskih uvjeta
– Polasci su garantovani za minimum 10 prijavljenih osoba. Organizator zadržava pravo otkazivanja polazaka u slučaju da ima manje od 10 prijavljenih osoba i zadržava pravo promene imena broda ako za to postoji razlog.
– Gosti se trebaju pridržavati pravila ponašanja na brodu (izložena u pismenom obliku na svakom brodu), posebno po pitanju zabrane unošenja pića na brod.
– U slučaju neprimerenog ponašanja Organizator / kapetan zadržava pravo zamoliti gosta da napusti brod.
– Izmena imena /termina putovanja – 20 € po osobi (vredi samo ako je promena napravljena 30 dana pre rezervisanog polaska, u suprotnom se primenjuju standardni uslovi otkaza).

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

POSEBNI USLOVI ZA ODUSTAJANJE PUTNIKA OD PUTOVANJA
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno da obavesti organizatora i da traži saglasnost o prijemu.
Datum pismenog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru, izražene procentualno u odnosu na (u vidu odgovora na mejl ili potpisa). ukupnu cenu putovanja i to:
– 20% ako se putovanje otkaže do 60 dana pre početka putovanja
– 40% ako se putovanje otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja
– 60 % ako se otkaže 29 do 15 dana pre početka putovanja
– 80 % ako se otkaže 14 do 7 dana pre početka putovanja
– 100 % ako se otkaže 6 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja

Please follow and like us:

Subota OPATIJA – KRK (R)

Polazak u 13:00h uz ručak na brodu. Kasniji dolasci mogu se ukrcati na Krku. Na putu prema Krku- najvećem hrvatskom ostrvu, pauza za kupanje u kristalno čistom moru. Glavno obeležje ostrva Krka su raznolika mstašca, zelene šetnice, malena ostrva te skrivene plaže i uvale. Veče za slobodno uživanje u brojnim kafićima i restoranima uz rivu. Noćenje u Krku.

Nedelja KRK – RAB (D, R)
Nakon doručka nastavak krstarenja prema ostrvu Rab, poznatom kao „ostrvo ljubavi“. Razgledanje grada
(uključeno u Premium) okruženog srednjovjekovnim zidinama, romantičkih crkvenih tornjeva, crkvi, palata, kamenih ulica i antičkih fasada. Uživajte u pogledu na ulice i trgove. Jedna od stvari koje morate probati je čuvena „Rapska torta“ (uključeno u Premium). Ukoliko budete imali vremena svakako prošetajte do brda kamenjak i uživajte u prelepom zalasku suncu. Noćenje u Rabu.

Ponedeljak RAB – ZADAR (D, R)
Jutarnja plovidba s Raba prema Zadru duž ostrva Paga. Pauza za kupanje na ostvrvu MAUNU. Uživajte u fakultativnom razgledu grada sa vodičem (uključen u Premium), koji je vekovima bio centar Dalmacije, a danas je centar regije.. U Zadru je bogata spomenička baština svetske važnosti vidljiva na svakom koraku.
Od znamenitosti možete vidjeti Rimski forum iz 1. veka, crkvu Sv. Donata iz 9. veka- najpoznatija srednjovjekovna bazilika i simbol grada, moćne gradske zidine s reprezentativnim gradskim vratima iz 16. veka, brojne palate i vile. U centru grada možete pronaći veliki broj odličnih restorana. Od posebne važnosti su jedinstvene „Morske orgulje“ i svetlosna instalacija „Pozdrav suncu“. Noćenje.

 

Utorak ZADAR – MOLAT ili OLIB (D, R, Kapetanska večera)
Ranojutarnji polazak prema ostrvu Molat ili Olib (zavisno o raspoloživom mestu za pristajanje u luci). Oba otoka smeštena su na severnom delu Zadarskog arhipelaga, gde možete uživati u miru i tišini. Kapetanska večera na brodu (uključeno u Premium i Premium Sup). Noćenje.

Sreda MOLAT ili OLIB – ILOVIK – LOŠINJ (D, R)
Nakon doručka i jutarnjeg plivanja, nastavak krstarenja i kratka pauza na Iloviku, ostrvu cveća. Polazak prema ostrvu Lošinju, poznatom kao i ostrvu sunca, ujedno i najpopularnijem ostrvu severnog Jadrana zbog svog čistog mora i borove šume. Po dolasku prošetajte lukom, Lošinjskim miomirisnim vrtovima ili posetite obližnje slikovito mesto Veli Lošinj. Noćenje u Malom Lošinju

Četvrtak LOŠINJ – OTOK CRES (D, R)
Nakon jutarnjeg plivanja polazak prema Cresu, dugom i uskom ostrvu prekrivenom hrastovom, bukovom i borovom šumom, kao i vinogradima i maslinicima. Cres i Mali Lošinj u prošlosti su bili jedno ostrvo, pre nego su Rimljani prokopali kanal i na taj način ih razdvojili. Noćenje u luci srednjovjekovnog grada Cresa.

Petak CRES – OPATIJA (D, R)
Rani polazak prema Opatiji uz doručak na brodu. Uživajte u spektakularnom pogledu na poznatu Opatijsku rivijeru, razgledanje Opatije.

Subota OPATIJA (D)
Odjava s broda do 9:00h nakon čega je vreme za oproštaj od putnika i posade – vaših novih prijatelja. Nadamo se da se opet vidimo na jednom novih krstarenja i jedriličarskih programa PunoJedro.

Please follow and like us:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krstarenje : Kvarnerski zaliv / Opatija > Zadar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Price:550.00

Or

Saznajte sve ono što vas zanima u vezi ove ture